Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ansa Kuala Lumpur

Descriere

HOTEL: Acest hotel de tip boutique, dispune de 239 camere în stil contemporan. SITUAȚIA: Este situat vizavi de the Golden Triangle, este situat pe zona de afaceri și zona de distracții. În apropiere de unitatea de cazare, puteți găsi centrul comercial Lot 10. De asemenea, clienții pot găsi centrul comercial Starhill Gallery și Bintang Walk și The Pavilion. Se află situat la 10 minute de Chinatown, la 20 de minute pot dispune Kompleks Budaya Kraf, de asemenea, clienții pot găsi galeria națională. CAMERA: Camerele sunt confortabile și elegante au baie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. În plus, au telefon, mini-bar, filtru de cafea, ceainic, sistem de aer condiționat individual, seif și internet. INSTALATII: Oaspeții au la dispoziție un spa cu echipament complet, servicii de masaj și tratamente spa. METODE DE PLATA: Se acceptă amex, mastercard și visa. ALTE: În ceea ce privește oferta gastronomică, unitatea de cazare are un restaurant L'opera.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.