Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Park Hyatt Hamburg

Descriere

HOTEL: Are 8 etaje, 223 camere și 33 suite. Acest hotel elegant, are un bar, restaurant cu aer condiționat, 11 săli abilitate/dotate pentru a organiza conferințe, o parcare și un garaj. SITUAȚIA: Acest luxos hotel, este în centrul orașului Hamburg. În apropiere puteți găsi zona comercial din Mönckebergstraße. Se află situat la 500 metri de transportul public. CAMERA: Camerele sunt confortabile au baie cu uscător de păr, telefon, internet și mini-bar. În plus, au sistem de aer condiționat și seif cu o taxă suplimentară. INSTALATII: Oaspeții au la dispoziție o piscină acoperită, saună și un solar. În plus, oaspeții pot găsi o zonă de bunăstare și sala de sport.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.