Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mandarin Oriental, Hong Kong

Descriere

HOTEL: Are 502 camere și suite. Clienții, au la dispoziția lor aer condiționat, schimb valutar, un magazin, un bar și serviciu de cină. Unitatea de cazare, oferă de asemenea internet, room service și serviciu de spălătorie cu plată suplimentară. SITUAȚIA: La 10 de minute clienții unității pot beneficia de gara centrală. La 15 minute găsiți magazine. CAMERA: Au serviciu de majordom, baie, telefon și televizor. În plus, au mini-bar, ceainic, filtru de cafea, sistem de aer condiționat individual și seif. INSTALATII: Clienții au la dispoziție un spa, o sală de sport și o piscină. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, diners club, mastercard și visa. ALTE: În legătură cu ofertele gastronomice, unitatea de cazare oferă 10 baruri și restaurante.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.