Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Harbour Plaza Metropolis

Descriere

HOTEL: Acest hotel a fost inaugurat în 2002 și are 820 camere. Cu referire la gastronomie, se pot bucura de 6 restaurante și baruri. Acest complex cu aer condiționat, are un hol cu recepție, seif, serviciu de schimb valutar și camere pentru conferințe. Unitatea de cazare, oferă de asemenea room service, serviciu de spălătorie și parcare. SITUAȚIA: Acest complex este situat vizavi de stația de tren Kowloon-Canton. Este bine conectat se află situat aproape de Hong Kong Colosseum și Tsim Sha Tsui magazine și muzeul. CAMERA: Camerele baie cu uscător de păr, telefon, TV prin satelit sau cablu, internet, mini-bar, filtru de cafea, aer condiționat individual și seif cu o taxă suplimentară. INSTALATII: Oaspeții au la dispoziție o piscină, un jacuzzi, tratamente de înfrumusețare și o sală de sport. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, visa, jcb și mastercard. ALTE: Se oferă toate mesele în bufet. De asemenea, oferă prânz și cina ca la carte și cina servită sub forma de meniu.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.