Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Euro Hostel Glasgow

Descriere

HOTEL: Acest hotel dispune de 9 etaje, 115 camere și comune. Oaspeții, pot beneficia de un bar cu sesiuni de dj, o bucătărie cu frigider, o cameră de zi pentru a se uita la tv cu biliard și o zonă de relaxare. Se oferă internet și serviciu de spălătorie. SITUAȚIA: Aceasta pensiune de tineret, este localizat pe inima orașului Glasgow. Este la doar 2 minute de gara centrală, cu vedere la râul Clyde. În apropiere de unitatea de cazare, puteți găsi magazine, baruri, restaurante, pub-uri și discoteci. Vizavi de unitatea de cazare pot dispune de o stație de transport public. CAMERA: Baie, televizor, lenjerie de pat și dulap privat. Unele camere conteaza cu vedere la râul Clyde. INSTALATII: La 2 km, turiști se pot bucura de un teren de golf. OBSERVATII: Dispun de o recepție. Gardă de securitate noaptea. 15:0 programul de intrare este și ora de ieșire este la 11:00. METODE DE PLATA: Se acceptă visa și mastercard.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.