Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dreamhouse Apartments Glasgow Matrix

Descriere

HOTEL: Acest complex de apartamente și este într-o într-o zonă bună. Acest complex de apartamente este este ideal pentru turismul de afaceri și de vacanțe, dispune de o grădină și o terasă. Are seif, ascensor, serviciu de spălătorie cu taxă suplimentară, parcare și un garaj. SITUAȚIA: Este situat pe într-o zonă privilegiată. Se află lângă Royal Concert Hall, în apropiere de unitatea de cazare, puteți găsi zonele comerciale din Sauchiehall Street și Buchanan Street. În apropiere clienții se pot bucura de cinematografe, teatre, baruri și restaurante. CAMERA: Camerele cu cameră de zi cu TV prin satelit sau prin cablu și dvd. Echipate cu bucătărie cu masină de spălat vase, masină de spălat, uscător, cuptor cu microunde, frigider, congelator, cuptor, filtru de cafea, ceainic și bunuri casnice. Au telefon și internet fără costuri suplimentare. Sunt dotate cu baie cu uscător de păr. În plus, au radio, stereo, fier de călcat, pat dublu, încălzire, seif și balcon sau terasă. OBSERVATII: Comunicați ora aproximativă a sosirii și consultați programul de ridicare a cheilor. Dispun de parcare la cerere. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, diners club, mastercard și visa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.