Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Doubletree By Hilton Glasgow Westerwood Spa & Golf Resort

Descriere

HOTEL: Acest hotel luxos, de golf este într-o o zonă de pădure. Oaspeții, pot beneficia de un spa, cu vedere la terenul de golf și dealurile Kilsyth Hills. SITUAȚIA: La doar 20 kilometri se află Glasgow, bine conectat prin trenuri și autostradă. Este la 5 minute de stația Croy. Se află situat la 30 minute de aeroportul din Glasgow. La 30 minute se poate găsi castelul de Stirling. De asemenea, clienții pot găsi monumentul Wallace și Falkirk Wheel. CAMERA: Camerele sunt elegante, sunt calduroase, baie cu duș și uscător de păr. Sunt dotate cu TV prin satelit, internet, filtru de cafea, ceainic, presă pentru călcat pantaloni și fier de călcat. Sunt oferite room service. INSTALATII: Oaspeții au la dispoziție un spa, tratamente faciale, cabine de tratamente, o zonă de relaxare cu tv și băuturi. Unitatea are o piscină încălzită, o sală de sport, o saună și baie cu aburi. Clienții pot savura activități cum ar fi practică thai box, aerobic, tenis și juca golf. ALTE: Clienții au la dispoziție un meniu de restaurant și un bar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.