Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL: Acest hotel a fost inaugurat în 2005 și este în o stradă plină de viață. Această unitate de cazare cu aer condiționat, are 4 etaje și are 51 camere. Are 11 camere individuale și 40 camere duble. La intrare, clienții dispun de un hol, o recepție, ascensor, seif, un dulap și serviciu de schimb valutar. Oaspeții, pot beneficia de un bar confortabil, o cafenea și un restaurant. Are săli pentru conferințe. Se oferă oaspeților serviciu de spălătorie, room service și parcare cu taxă suplimentară. SITUAȚIA: Acest atractiv hotel, este situat la câteva minute de inima orașului, unde puteți găsi magazine, centre comerciale și locuri de distracții. Este înconjurat de zone verzi. La 900 de metri există o stație de tren. La 1 km pot dispune de stație de autobuz. Este la 14 km de aeroportul din Glasgow. CAMERA: Camerele cu echipament complet, au baie, telefon, TV prin satelit sau cablu și internet. În plus, au pat foarte mare, sistem de aer condiționat și încălzire centrală. INSTALATII: Se află la 4 kilometri de un teren de golf. ALTE: Se oferă serviciu de micul dejun și cină, servite la bufet și prânzul și cina ca la carte sau din meniu. De asemenea, clienții pot cere alimente dietetice și mâncăruri speciale. Pot rezerva cazare și mic dejun.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.