Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Crowne Plaza Geneva, An Ihg

Descriere

HOTEL: Acest hotel are 7 etaje și 308 camere. Se oferă serviciul de transfer la aeroport fără taxă suplimentară. La intrare, oferă oaspeților un hol cu recepție, seif, un dulap, ascensoare, magazin de cadouri și un salon de coafură. În legătură cu oferta gastronomică, dispun de un bar și 2 restaurante. Are un centru de afaceri cu wifi și 18 săli pentru a organiza conferințe. Clienții, au la dispoziția lor room service, serviciu de spălătorie, închirieri de biciclete și un garaj. SITUAȚIA: Acest hotel este la 3 km de centrul orașului Genéve. Bine conectat prin transportul public. Este vizavi de o stație de transport public. Este situat la 500 metri de centru compercial din Blaxert. Este la 3 km de ONU târgul comercial și mare. La 10 kilometri, clienții se pot bucura de stațiunea de schi Crozet. Este la 1 km de aeroportul internațional din Genéve. CAMERA: Camerele camere izolate fonic, cu climatizare și baie cu uscător de păr. Echipate cu TV prin satelit sau cablu, radio, filme cu o taxă suplimentară, telefon, mini-bar, seif, internet fără cablu, filtru de cafea, ceainic, fier de călcat și pat dublu. Au încălzire și aer condiționat individual. INSTALATII: Unitatea are o saună, servicii de masaj cu o plată suplimentară și o sală de sport. Se oferă mersul pe bicicletă și la doar 10 kilometri, clienții hotelului au disponibil un teren de golf. OBSERVATII: Ora de ieșire este la 12:00 și programul de intrare este de la 14:00. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, visa, mastercard, diners club, barclays card, jcb și maestro. ALTE: Se oferă micul dejun și masă de prânz tip bufet și prânzul și cina ca la carte sau din meniu. Pot rezerva demi-pensiune.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.