Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rotana Arjaan Queen Center

Descriere

HOTEL: Acest hotel a fost construit în 2005, este ideal pentru turism de afaceri sau vacanță, are 108 camere, 7 etaje, cu sistem de aer condiționat, un hol cu serviciul de check-out express, o recepție, seif, schimb valutar, ascensor, salon de coafor, o cafenea, un restaurant, wifi, room service, serviciu de spălătorie cu plată suplimentară și parcare. SITUAȚIA: Hotelul este la 40 km de la periferia din Líbano. Este localizat pe centrul orașului. În apropiere de unitatea de cazare, puteți găsi zona de afaceri. Este situat la doar 30 kilometri de aeroportul din Damasco. CAMERA: Camerele au pat dublu sau matrimonial, internet, TV prin satelit, telefon cu robot telefonic automat, filtru de cafea, ceainic, mini-bar, seif, uscător de păr, bucătărie, cuptor cu microunde, baie, fier de călcat, aer condiționat și încălzire. INSTALATII: Oaspeții au la dispoziție o sală de sport și o saună cu o plată suplimentară. MANCARURI: Se oferă toate felurile de mâncare, servite ca la carte.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.