Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Warwick Allerton - Chicago

Descriere

HOTEL: Are 443 camere și 25 etaje. Oaspeții, pot beneficia de un hol cu ascensoare, o recepție, seif, aer condiționat, un bar, chioșc, restaurante cu aer condiționat cu scaune înalte pentru copii. Se oferă oaspeților o sală de conferințe, internet, serviciu de spălătorie, room service și parcare. SITUAȚIA: Este localizat pe bulevardul Michigan. Acest hotel este în Magnificent Mile în zonele apropiate clădirii, clienții pot dispune de John Hancock Tower clienții pot găsi la 160 metri magazine, restaurante, baruri, pub-uri și o stație de transport public. CAMERA: Camerele sunt confortabile au baie cu duș, o cadă de baie, uscător de păr, TV prin satelit și cablu, internet, radio și pat dublu sau matrimonial. În plus, au mochetă, fier de călcat, masă de călcat, aer condiționat și încălzire individuală. INSTALATII: Clienții pot face uz de o sală de sport. MANCARURI: În ceea ce privește gastronomia, dispune de serviciu de mic dejun și masa de prânz și cina, tip meniu. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, visa, mastercard, jcb și diners club.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.