Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Staypineapple, An Iconic , The Loop

Descriere

HOTEL: Acest hotel a fost construit în 1895, are 16 etaje și 122 camere. Această clădire cu aer condiționat, are un hol elegant cu ascensoare, o recepție, un dulap, seif și schimb valutar. Oaspeții, pot beneficia de un chiosc, internet, restaurant cu preparate americane Atwood Café și săli de conferințe. Clientul, poate găsi diverse servicii, cum ar fi room service, serviciu de spălătorie și parcare. SITUAȚIA: Acest hotel este situat pe centrul orașului Chicago. Este în clădire istorică. În apropiere puteți găsi Chicago River este situat la puține minute de mers pe jos de Millenium Park și Magnificent Mile portul militar. Clienții pot găsi magazine, centre comerciale, baruri, cafenele și restaurante. Aproape de cazare există o stație de transport public. CAMERA: Camerele sunt elegante au baie cu duș, o cadă de baie, uscător de păr, telefon, TV prin satelit sau cablu, cd player și internet. În plus, au un fier de călcat, o masă de călcat, mochetă, pat dublu, un minibar, halat de baie, filtru de cafea, încălzire individuală și aer condiționat individual. INSTALATII: În afara hotelului, clienții vor găsi o sală de sport cu echipament complet. Clientul se poate bucura de cursuri de yoga. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, visa, mastercard și diners club. ALTE: Clienții hotelului se pot bucura de vin happy hour noaptea.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.