Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sofitel Chicago Magnificent Mile

Descriere

HOTEL: Hotelul are un hol și spații de întâlnire. Acest hotel în stil modern și de lux, are 415 camere, 32 etaje, 32 suite și 1 camere suite prezidențial. Unele din facilitățile unității de cazare sunt, aer condiționat, un hol cu recepție, seif, schimb valutar, un dulap, un ascensor, o cameră de zi cu tv, o cafenea, un bar, pub și un restaurant. De asemenea aveți la dispoziție facilități pentru conferințe, wifi, room service, serviciu de spălătorie și un garaj. SITUAȚIA: Este localizat pe Chicago's Gold Coast, este la doar 2 minute de zgârie- nori John Hancock Center. La câteva minute distanță, clienții pot găsi zona comercială. La doar 1,6 km de cazare există o stație de transport public. Este la 2 km de Míchigan Lake râul. Clienții pot găsi la doar 7 minute Willis Tower, Shedd Aquarium, Art Institute of Chicago și Lincoln Park Zoo, este la 41 km de aeroportul din O'Hare. CAMERA: Baie cu duș, cadă de baie, articole de baie, lenjerie de pat de lux, pilote, TV LCD, internet fără cablu, TV prin cablu, un minibar, seif, fier de călcat, sistem de aer condiționat și încălzire individuală. INSTALATII: Oaspeții au la dispoziție o sală de sport. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, diners club, jcb, mastercard și visa. ALTE: Au un restaurant și o camera de zi. Legat de gastronomie, oaspeții se pot bucura de mic dejun continetal servit in bufet, prânzul și cina dispuse sub forma de bufet și cina ca la carte, meniu sau bufet.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.