Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chalet Le Prieuré

Descriere

HOTEL: Acest hotel a fost renovat în 2002, dispune de 7 etaje, 87 camere și 12 suite. La intrare, clienții dispun de un hol cu ascensor, o zonă de relaxare, o recepție și seif. Se oferă închiriere de schi, o sală de conferințe, o cameră de zi, o cafenea, un bar și un restaurant. Unitatea de cazare, oferă de asemenea room service, spălătorie, un mini club și un garaj cu taxă suplimentară. SITUAȚIA: Acest hotel este situat pe o zonă centrală. Este în centrul orașului Chamonix. La 500 de metri există un telescaun. La aproximativ 800 metri, oaspeții beneficiază de o stație de schi. La 10 km pot dispune de o stație de tren. Este la doar 60 minute de aeroportul din Genéve. CAMERA: Baie cu uscător de păr, telefon, TV prin satelit sau cablu, radio și mini-bar. Unele camere conteaza cu balcon. INSTALATII: Clienții au la dispoziție o zonă de saună, un jacuzzi, baie cu aburi și servicii de masaj cu o plată suplimentară. Clienții pot utiliza sala de sport. Clienții pot savura activități cum ar fi ping- pong și biliard. ALTE: Se servește mic dejun unde pot alege de la bufet, prânzul servit în meniu și cina, unde puteti alege ca la acrte sau meniu. Pot face rezervarea în demi-pensiune.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.