Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Garden Court Victoria Junction

Descriere

HOTEL: Acest hotel a fost renovat în 2004, are 6 etaje, 172 camere și 24 apartamente. Unele din facilitățile unității de cazare sunt, un hol cu ascensoare, o recepție cu schimb valutar, seif, 2 săli abilitate/dotate pentru a organiza conferințe, un depozit pentru biciclete, parcare și un garaj. În legătură cu oferta gastronomică, dispun de un bar și un restaurant ca la carte cu aer condiționat cu scaune pentru copii. De asemenea, pot utiliza wifi, room service și spălătorie. SITUAȚIA: Acest hotel urban de conferințe, este localizat pe Cape Town, este aproape de centrul orașului și zona turistică. La 200 metri de unitatea de cazare, clienții vor găsi restaurante. Situat la 500 metri de discoteci. Este la 1 km de magazine. La 2 kilometri de unitatea de cazare clienții pot găsi plaja și transportul public. În apropiere se află bulevarde Somerset și Ebenezer Road. CAMERA: Camerele sunt confortabile și plăcute au baie cu duș, uscător de păr, 2 telefoane, TV prin satelit sau cablu, radio, internet, un birou, ferestre cu geam dublu, perdele, filtru de cafea, ceainic, frigider, pat foarte mare, mochetă, sistem de aer condiționat și seif cu o taxă suplimentară. De asemenea, au la dispoziție apartamente duplex cu un dormitor cu cameră de zi- dormitor, baie, pat dublu și televizor. INSTALATII: Oaspeții au la dispoziție o piscină și un serviciu de închirieri de biciclete. Se află la 2 kilometri de un teren de golf. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, visa, mastercard și diners club. ALTE: În legătură cu ofertele gastronomice, unitatea de cazare oferă toate mesele în stil bufet și prânzul și cina, unde pot alege ca la carte sau meniu.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.