Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dolphin Beach

Descriere

HOTEL: Acest hotel urban, are 38 camere, sistem de securitate, restaurantul The Blowfish și facilități pentru conferințe. Oaspeții, pot beneficia de un hol, o recepție, seif, un dulap, ascensor, un bar, un restaurant, internet, room service, serviciu de spălătorie, închiriere de biciclete și parcare. Pentru copii, se dispune de o curte interioară. SITUAȚIA: Este localizat pe plaja din Blouberg. Este în o zonă naturală. Este situat la 1 km de Tableview, unde se pot bucura de restaurante, cluburi de noapte și centrul comercial Bayside. Situat la doar 17 km de V and A Waterfront zona de afaceri. Este la 20 km de aeroportul din Cape Town. CAMERA: Apartamente au serviciul de curățenie, o cameră de zi, o bucătărie cu cuptor, cuptor cu microunde, frigider, congelator, chiuvetă, filtru de cafea, ceainic, prăjitor de pâine, bunuri casnice, tacâmuri, sticlărie, pat dublu, baie cu cadă, duș, toaletă, chiuvetă și cadouri in cameră. Suite au seif și wifi cu o taxă suplimentară. Toate camerele sunt dotate cu uscător de păr, telefon, radio, tv prin cablu sau satelit și curte interioară. INSTALATII: În afara hotelului, oaspeții pot găsi o piscină cu terasă. Oaspeții au la dispoziție un parc pentru copii, acces direct la plajă, prosoape, un centru de sănătate, tratamente și servicii de masaj cu o plată suplimentară. Este situat la 5 minute de terenul de golf din Milnerton. MANCARURI: În ceea ce privește gastronomia, dispune de restaurantul The Blowfish, mic dejun tip bufet și masă de prânz și cina, servită ca la carte. În plus, conteaza cu room service. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, diners club, mastercard și visa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.