Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Inter-Hotel Alton

Descriere

HOTEL: Acest hotel are 162 camere, a fost construit în 1991 și are aer condiționat. La intrare, clienții dispun de un hol cu recepție, seif și ascensor. Clienții, au la dispoziția lor o cafenea, un bar, un restaurant și sală pentru conferințe. Se oferă oaspeților room service și parcare. SITUAȚIA: Acest hotel este în Bordeaux se găsește aproape de Place de la Bourse la 2 kilometri de unitatea de cazare clienții pot găsi magazine. Este la 10 km de aeroportul din Merignac. CAMERA: Baie cu uscător de păr, TV prin satelit sau cablu și radio. ALTE: Se oferă serviciu de mic dejun continental și cina unde pot alege mâncare ca la carte.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.