Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Western Premier Bayonne Etche Ona - Bordeaux

Descriere

HOTEL: Acest hotel este într-o o clădire istorică și construit în secolul xviii. Are 4 etaje și 61 camere. La intrare, veți găsi o recepție și ascensor. Are o sală pentru micul dejun, un bar și 3 săli pentru a organiza conferințe. Parte dintre serviciile hotelului, sunt room service și serviciu de spălătorie cu taxă suplimentară. La 50 metri aveți disponibil o parcare publică. SITUAȚIA: Acest încântător hotel, este situat pe centrul orașului Bordeaux. Este la 100 metri de Grand Théâtre, situat aproape de magazine, muzee, teatru, opera, restaurante, baruri și cafenele. La 100 metri clienți dispun de o stație de transport public. Este bine conectat cu Saint Emilion, Médoc și Arcachon, la 20 de metri există o stație de tramvai. Este la 2 km de stația de tren din Saint Jean. Este la 15 km de aeroportul din Merignac. CAMERA: Camerele baie cu uscător de păr, telefon, seif cu o taxă suplimentară, mini-bar, TV cu ecran LCD, radio, wifi, ceas cu alarmă, presă pentru călcat pantaloni și sistem de aer condiționat. INSTALATII: Situat în foarte bine situat. Clienții pot savura activități cum ar fi excursii și la 100 metri puteți găsi o sală de sport. ALTE: Se oferă mic dejun sub formă de bufet.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.