Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ac Bologna By Marriott

Descriere

HOTEL: Acest hotel a fost inaugurat în 2005. Are 6 etaje, 121 camere, 2 suite și 8 camere adaptate persoanelor cu mobiliate redusă. La intrare, clienții dispun de un hol cu ascensoare, o recepție, serviciu de schimb valutar și seif. Oaspeții, pot beneficia de aer condiționat, un hol, un bar, un restaurant, o cameră de zi cu tv, o sala de luat masa, o sală pentru micul dejun, o sală de conferințe cu echipamente care ofera maxim confort și wifi. Unele servicii oferite de hotel, sunt room service, serviciu de spălătorie și wifi. Cartelelede reancarcare, disponibile la receptia hotelului., se oferă wifi fără taxă suplimentară. SITUAȚIA: Acest hotel este ideal pentru călătorii de afaceri sau de plăcere, se află situat la 20 minute de centrul istoric. Este la 5 minute de stația de cale ferată. Clienții pot găsi la doar 10 minute Fiera di Bologna, vizavi există o stație de transport public. Este situat la doar 800 metri de stație, stația de autobuz și magazine. La 1 km de unitatea de cazare oaspeții pot găsi baruri, pub-uri și restaurante. La 4 kilometri, clienții se pot bucura de o discotecă. La 12 km este aeroportul din Bologna. CAMERA: În stil minimalist. Au baie cu duș, uscător de păr, un birou, 2 telefoane, TV prin satelit sau cablu, internet, un minibar, pat dublu sau foarte mare, ferestre cu geam dublu, încălzire individuală și sistem de aer condiționat individual. INSTALATII: Oaspeții au la dispoziție o baie cu aburi, servicii de masaj și o sală de sport. Este situat la 30 minute de un teren de golf. METODE DE PLATA: Se acceptă carduri de credit, American Express, visa, mastercard și diners club. ALTE: În legătură cu ofertele gastronomice, unitatea de cazare oferă mic dejun dispus sub formă de bufet și prânzul și cina stil ca la carte sau meniu. Se oferă diete personale și mâncăruri speciale. Pot rezerva demi-pensiune sau pensiune completă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.