Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Spires Birmingham

Descriere

HOTEL: Are 23 suite cu echipament gândit pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră. Acest hotel este este ideal pentru turismul de afaceri și de vacanțe. Oaspeții, pot beneficia de room service, 23 seifuri, un ascensor și serviciu de spălătorie. SITUAȚIA: În apropiere de unitatea de cazare, puteți găsi magazine, restaurante, baruri și centrul de afaceri. În apropiere, se află stația de tren din New Street Station. La doar 146 km este situat aeroportul din Luton. La 127 km de unitatea de cazare oaspeții pot găsi aeroportul din Manchester. CAMERA: Este format din suite și apartamente cu unul sau două dormitoare. Toate camerele dispun de baie, o bucătărie cu frigider, cuptor, cuptor cu microunde, filtru de cafea, ceainic, o sală de mese, uscător de păr, telefon, TV prin satelit sau cablu, radio, internet, o masină de spălat, fier de călcat, pat dublu, încălzire individuală și seif. OBSERVATII: Recepție nu este disonibil 24 de ore. Informați-vă despre orarul de la recepție, METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, switch, mastercard și visa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.