Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL: Acest hotel urban, are 5 etaje. Oaspeții, pot beneficia de 238 camere, 19 camere individuale, 199 camere duble și 20 suite. La intrare, clienții dispun de un hol cu ascensor, o recepție cu seif și serviciu de schimb valutar. De asemenea aveți la dispoziție o cafenea, chioșc, un bar, discotecă și un restaurant ca la carte cu aer condiționat. Se oferă oaspeților o sală de conferințe și internet. Oaspeții, pot beneficia de o parcare cu taxă suplimentară, room service, serviciu de spălătorie și îngrijire medicală. SITUAȚIA: Acest exclusivist hotel este în inima orașului. Este situat la partea de palatul de congrese din Basel. CAMERA: Sunt luxoase cu baie cu uscător de păr, telefon, TV prin satelit sau cablu, radio, internet cu o taxă suplimentară, mini-bar cu o taxă suplimentară, pat dublu, mochetă, aer condiționat, încălzire centrală și seif cu o taxă suplimentară. INSTALATII: Clienții au la dispoziție baie turcească, o sală de sport, o saună și servicii de masaj. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, visa, mastercard și diners club. ALTE: Se oferă mic dejun servit în formă de bufet și prânzul și cina stil ca la carte sau meniu. Pot fi comandate alimente dietetice sau un regim special.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.