Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL: Acest hotel complet renovat în 2004 și este în o stradă plină de viață. Are 4 etaje și 32 camere. La intrare, oferă oaspeților un hol cu ascensoare, seif cu taxă suplimentară, schimb valutar, dulapuri de haine și o recepție. Se oferă wifi. În ceea ce privește gastronomia, are o cafenea, un bar și un restaurant cu scaune pentru copii. Oaspeții, pot beneficia de room service și serviciu de spălătorie. Are parcare cu taxă suplimentară și depozit pentru a lăsa bicicletele. SITUAȚIA: Acest încântător hotel, este la 500 m de centrul orașului, unde puteți găsi centre comerciale, locuri de distracții, divertisment și o stație de. Vizavi de cazare există o stație de autobuz. Este la 1 km de centrul istoric. Este situat la 2 km de catedrala. La 3 km de unitatea de cazare oaspeții pot găsi grădina zoologică. Este la 9 km de aeroportul internațional. CAMERA: Camerele cu echipament complet, au baie cu uscător de păr, telefon, TV prin satelit sau cablu, radio, internet, mochetă, încălzire centrală, seif cu o taxă suplimentară și balcon. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, visa, mastercard, diners club și EC.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.