Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL: Acest hotel are 5 etaje, 69 camere și 4 camere junior suite. La intrare, oferă oaspeților un hol, o recepție, seif și schimb valutar. Cu referire la gastronomie, se pot bucura de un bar și un restaurant cu sistem de aer condiționat. Se pot bucura de discoteca. Parte dintre serviciile hotelului, sunt room service, serviciu de spălătorie și un garaj. SITUAȚIA: Acest hotel urban, este la 2 km de centrul orașului. La 500 m de hotel, oaspeții pot găsi magazine. La 500 de metri există transportul public. Este la 1 km de stație. La 10 km se află aeroportul din Basel. CAMERA: Camerele cu echipament complet, au baie cu duș cu uscător de păr, telefon, internet, radio și TV prin satelit sau cablu. Au paturi mari, mochetă și încălzire centrală. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, visa, mastercard, jcb și diners club. ALTE: Se servește mic dejun servit sub formă de bufet și prânz și cina ca la carte. Clienții pot rezerva în demi-pensiune.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.