Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TUNISIA LODGE

de la
650  648 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.09.2024 - 05.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Tunisia Lodge se găsește în Hammamet, la 5 minute de mers pe jos de Plaja Yasmine Hammamet, și are o piscină în aer liber, o grădină, o terasă și parcare privată gratuită. Printre facilitățile disponibile la această proprietate se numără un restaurant, un club pentru copii și o recepție deschisă nonstop, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Acest hotel are o piscină interioară, karaoke și un serviciu de concierge. Acest hotel pune la dispoziție camere cu aer condiționat, birou, cutie de valori, televizor cu ecran plat, balcon și baie proprie cu cadă. Baia proprie oferă un uscător de păr. Camerele au un dulap pentru haine. La Tunisia Lodge este disponibil în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet. Tunisia Lodge pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. La acest hotel de 4 stele puteți juca tenis de masă și darts, iar zona este populară pentru ciclism. Printre punctele de atracție populare situate în apropiere de acest hotel se numără Museum of religions, Yasmine Hammamet și Portul Yasmine Hammamet. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Enfidha-Hammamet, situat la 45 km de Tunisia Lodge.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.