Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Goldi Sands Beach (Negombo)

de la
2624  2278 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.11.2024 - 24.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Negombo este un refugiu popular pe plajă, situat la doar câteva minute de Aeroportul Internațional. Se mândrește cu unele dintre cele mai frumoase plaje din țară, alături de alte atracții, cum ar fi mlaștinile Muthurajawela, care găzduiește numeroase varietăți de faună, floră și păsări, o rețea de canale lungă de 100 km, fortul olandez construit în 1672, bisericile antice, a doua cea mai mare piață de pește din țară împreună cu licitațiile zilnice de pește, plimbările cu barca în lagună și multe altele. Negombo oferă, de asemenea, acces ușor la observarea delfinilor și a balenelor la Kalpitiya și la Parcul Național Wilpattu. Cele două piscine ale Hotelului Goldi Sands oferă privelisti spectaculoase asupra Oceanului Indian. Hotelul se mândrește cu o sută treizeci și unu de camere duble cu aer condiționat, care constau din cinci suite junior, două apartamente duplex, cincizeci și șapte de camere Deluxe cu vedere la mare, cincizeci și șapte de camere standard cu vedere la mare și zece camere Economy care pot găzdui 2 pax fiecare și restul camerelor au propriul balcon/terasă privat, oferind vederi excelente la Oceanul Indian și la frumoasa grădină amenajată, care poate găzdui 2 persoane plus 2 copii fiecare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.