Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Proud Phuket

de la
2468  2393 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.10.2024 - 31.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Proud Phuket este un hotel de lux de tip boutique situat în zona liniștită și pașnică Naiyang, pe coasta de nord-vest a insulei. Designul său este tipic pentru arhitectura tradițională din Phuket, dar cu o notă modernă plină de imaginație.

Localizare

Aflat la o scurtă plimbare de plaja Nai Yang, Proud Phuket Hotel oferă unități de cazare moderne și o piscină în aer liber. Este disponibil WiFi gratuit.
Hotelul se află la 2,2 km de Aeroportul Internațional Phuket și la 12 minute de mers cu mașina de Blue Canyon Country Club. Frumoasa plajă Nai Thon Beach se află la 4,5 km, iar alte atracții principale din Phuket, inclusiv Patong, se află la 1 oră de mers cu mașina de la proprietate.

Facilitati hotel

Va puteti relaxa la piscina sau la barul de la piscina. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o sala de fitness bine echipata, o sala de masaje, o sala de relaxare sau citit o carte si un spatiu de joaca pentru copii. 

Facilitati camera

Oferind un balcon sau un patio, camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar și baie privată cu duș. Unele camere au acces la piscină. Mobilierul este unic și ales pentru stilul colonial contemporan - perfect pentru a vă relaxa. Recapturați bucuriile tinereții pe leagănul de pe balconul dvs. sau în centrul nostru Proud Court.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.