Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PEACH HILL RESORT

de la
2401  2328 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.10.2024 - 31.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la o plimbare de mai puțin de 10 minute de Plaja Kata, acest complex oferă vedere la munți și la Marea Andaman. Acesta are 3 piscine în aer liber, 2 restaurante și un centru spa. Camerele și vilele de la Peach Hill au podea din lemn sau gresie și balcon privat cu vedere la grădină, piscină sau la mare. Unitățile de cazare cu decor thailandez contemporan au TV cu canale prin satelit și minibar. Anumite camere sunt dotate cu o cadă spa privată. Peach Hill Resort - SHA Plus este situat între plajele Kata si Karon, precum și la 15 minute de mers cu mașina de Plaja Patong. La Aeroportul Internațional Phuket se poate ajunge cu mașina în 45 de minute.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.