Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PEACH BLOSSOM RESORT

de la
2530  2454 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.10.2024 - 31.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Complexul Peach Blossom are vedere la nisipul alb al plajelor Kata şi Karon. Camerele includ paturi de zi şi se bucură de vedere la grădină, piscină şi Marea Andaman. Aflat aproape de centrul comercial Kata, complexul este la 20 de minute de mers cu maşina de oraşul Patong şi la 45 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Phuket. Camerele spaţioase ale complexului Peach Blossom sunt amenajate cu mobilier din lemn. Includ aer condiţionat, o baie privată şi articole de toaletă. Unele camere au podea cu parchet, piscină privată şi chicinetă. Complexul oferă un birou de turism şi un centru de afaceri echipat complet. Serviciile asigurate de complexul Peach Blossom includ închiriere auto, transfer de la/la aeroport şi parcare gratuită. Oaspeţii pot face baie în piscina în aer liber sau se pot relaxa în saună. Ca alternativă, plaja din Kata oferă o gamă largă de sporturi de apă, printre care navigaţie, windsurfing şi snorkelling.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.