Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bandara Beach Phuket

de la
2588  2510 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.10.2024 - 31.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

SITUACIÓN: Este alojamiento está a 3 minutos a pie de la playa. El Bandara Beach, Phuket goza de vistas impresionantes a la bahía de Yon, en la zona de Panwa de Phuket. Está situado a 5 minutos a pie de una playa tranquila. Este hotel se encuentra a 4 km de la torre de observación Khaokhad, que ofrece vistas de 360º, y a 5 minutos en coche del acuario de Phuket. El aeropuerto internacional de Phuket se halla a 1 hora en coche. HABITACIÓN: Las habitaciones están equipadas con aire acondicionado, TV vía satélite de pantalla plana, caja fuerte, set de té/café y baño privado con ducha, albornoces y secador de pelo. INSTALACIONES: El Bandara Beach también cuenta con sala de fitness, mostrador de información turística y recepción abierta las 24 horas con servicio de conserjería. El club de playa tiene tumbonas donde los huéspedes podrán relajarse y ver los veleros que pasan. Hay WiFi gratuita. RESTAURANTE: El restaurante Rise prepara un desayuno bufet, mientras que el bar bistró Andaman exterior sirve comida tailandesa e internacional para el almuerzo y la cena.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Free WiFi connection
Tourist information
Deck chairs

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.