Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel and Spa Ferrer Concord

Descriere

Ferrer Concorde este locul ideal pentru o evadare linistita in nordul insulei Mallorca sub soarele Mediteranei. Hotelul este dedicat iubitorilor de activitati sportive care doresc sa imbine relaxarea departe de zgomotul orasului cu diverse activitati sportive organizate de hotel precum jogging, ciclism si drumetii.

Localizare: Hotelul se afla pe plaja in zona Son Baulo, Can Picafort, la 1.9 km de centru orasului si la 66 km distanta de aeroport.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o receptie deschisa 24/7, restaurant principal cu seri tematice (3 ori pe saptamana), bar, centru spa care cuprinde sala de fitness, piscine interioara, masaj ( aflat in incinta hotelului Ferrer Janeiro) garaj pentru biciclete cu serviciu de curatare si inchiriere, acces wi-fi, sala de conferinte, organizarea de activitati sportive precum atletism, inot si ciclism impreuna cu antrenori licentiati.Hotelurile lantului Ferrer fac parte din organizatorii maratoanelor si Triathloanelor care au parte pe insula, acestea oferind pe langa facilitate deosebite de cazare si relaxare, spatii pentru antrenamente cu personal dedicat dar si regimuri alimentare speciale pentru fiecare activitate in parte.
Facilitati camere:Hotelul pune la dispozitie un numar total de 142 de camere standard si superior. Camerele superior sunt recent renovate. Toate camerele au urmatoarele dotari: Tv, baie cu uscator de par, seif ( contra cost), aer conditionat, telefon si mini bar (in camere superioare).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Uscator de par
Piscina interioara
Seif
Fitness
Sala de conferinta
Tenis
Lifturi
Acces la internet
Spa
Lobby
Centru
Distanta fara de aeroport
Plaja cu nisip
Bar/Baruri
Baie
Telefon cu apelare directa
Balcon/terasa
Bar langa piscina
Terasa pentu plaja
Masaje
Program de comedie
Distanta pana la plaja
Restaurant in cladire (á la carte)
Dus sau cada
Cazare la mare
Sezlonguri gratuite piscina
Umbrele de soare gratuite langa piscina
Cada
Reprezentatie locala
Climatizare
Sezlonguri pe plaja
Umbrele de soare pe plaja
Scufundari
Statie de autobuz
Doar pentru adulti
Teren de golf
Piscină
Recepție
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.