Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Furaveri Island Resort and Spa

de la
3701 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.07.2024 - 15.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Experimentați servicii de clasă mondială la Furaveri Maldives - Premium All Inclusive Situat în exoticul atol Raa, Furaveri Maldives oferă o zonă de plajă privată. Oaspeții se pot răsfăța cu tratamente spa întineritoare la Wellness Village. Opțiunile de luat masa sunt situate vizibil, oferind vederi panoramice ale plajei, lagunei și insulelor luxuriante din apropiere. Oaspeții se pot bucura de diverse activități în împrejurimi, inclusiv snorkeling, scufundări, navigație catarmană, caiac și windsurfing. Clubul pentru copii are un loc cu aer condiționat, cu jucării atent selecționate și un loc de joacă mare plin de nisip, cu o casă de joacă, tobogane și călăreți cu arc. Fiecare cameră a acestui complex oferă acces WiFi gratuit și un minibar. Facilitățile suplimentare includ fierbător electric și papuci. Băile sunt dotate cu o cadă pentru a oferi confort și lux. Aici se acceptă Union Pay. Principalul restaurant tip bufet, Jaafaeiy, are tematică pe o casă de bărci tradițională din Maldive, oferind zilnic stații de gătit live și diferite preparate din bucătăria internațională tematică. Udhares este barul principal situat lângă piscina principală și plajă, oferind mese A La Carte și o selecție completă de băuturi. Amigos @ Farumathi, este o opțiune de luat masa casual mexicană. Așezat pe marginea recifului, cu o listă extinsă de cocktail-uri concepute acasă și mese mexicane casual, locul perfect pentru a privi apusul soarelui. Raiyvila, A Taste of Asia este restaurantul Signature al stațiunii, situat pe plajă, o varietate uimitoare de cocktail-uri concepute acasă și fuziune a bucătăriei asiatice. Teppanyaki pe plajă servește preparate japoneze uimitoare gătite în fața ochilor de către bucătarul nostru distractiv. Acceptă până la zece persoane. Ideal pentru o cină romantică sau o sărbătoare de grup.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Exotic

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.