Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Terme Nausica

de la
1735 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.07.2024 - 12.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată în Casamicciola Terme, aici insula a câștigat faima mondială pentru virtuțile apelor sale termale. Timp de secole acesta a fost punctul privilegiat de referință pentru oricine a aterizat în Ischia în căutarea bunăstării fizice, un loc de o frumusețe rară și atracții imprevizibile. Hotelul dispune de trei piscine exterioare cu apa minerala, si una cu apa termala. Proprietatea are o piscină interioară caldă cu apă termală. Este disponibilă utilizarea unei ZONE DE FITNESS dotată cu echipamente profesionale Technogym. De asemenea, o baie turcească naturală cu aburi.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Piscina interioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Fitness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.