Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKO SUITES HOTEL

Descriere

Hotelul Ako Suites oferă apartamente elegante, cu acces gratuit la internet Wi-Fi și chicinete moderne. Acesta este situat la o plimbare de 10 minute de Plaza Catalunya. Spaţiile de cazare au design minimalist elegant şi sunt amenajate în culori deschise. Fiecare apartament este prevăzut cu aer condiţionat, TV cu ecran plat şi canapea extensibilă dublă. Chicinetele includ un aragaz ceramic şi un cuptor cu microunde. Băile elegante au o cadă sau un duş. În plus, hotelul furnizează prosoape şi articole de toaletă. Hotelul Ako Suites se află la doar 300 de metri de staţia de metrou Universitat şi la 5 minute de mers pe jos de staţia unui autobuz către aeroport. Personalul de la recepţia cu program nonstop va fi încântat să vă ofere informaţii despre oraş.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.