Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acacia Suite se află în cartierul Eixample din Barcelona, la doar 50 de metri de staţia de metrou Hospital Clinic. Aceasta oferă apartamente cu aer condiţionat şi acces gratuit la internat WiFi, precum şi o terasă comună pe acoperiş. Apartamentele moderne au un lounge cu podea cu mochetă, canapele şi TV. Chicineta include plită electrică, aparat de cafea şi cuptor cu microunde. Lenjeria de pat şi prosoapele sunt schimbate zilnic. Zilnic, Acacia servește un mic dejun continental direct la apartamente. De asemenea, acest hotel de apartamente are un centru de afaceri, care poate fi utilizat gratuit. Oaspeții au la dispoziţie şi jocuri de masă. Acacia oferă reduceri la autobuzul turistic popular din Barcelona. Districtul financiar al oraşului este la 800 de metri, iar la Bulevardul Passeig de Gràcia se poate ajunge în 3 minute cu metroul.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.