Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ABBA BALMORAL

Descriere

Hotelul Balmoral se află la 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Diagonal din Barcelona și de bulevardul Passeig de Gràcia. Acest hotel de tip boutique oferă acces gratuit la zona sa de wellness și acces gratuit la Wi-Fi. Fiecare cameră modernă cu aer condiționat de la Balmoral Hotel Barcelona are un design elegant și funcțional. Toate camerele sunt dotate cu un TV cu ecran plat și un minibar. Hotelul are o mică zonă de wellness cu o saună, duș de experiență și aparate de fitness. Aceasta include, de asemenea, cabine de masaj și o terasă la soare. Oaspeții primesc o băutură de bun venit gratuită între orele 12:00 și 18:00. Puteți savura o băutură la barul hotelului sau puteți încerca barurile și restaurantele din popularul cartier Gràcia, aflat la 5 minute de mers pe jos. Dimineața, un mic dejun tip bufet este servit la hotel. Hotelul Balmoral Barcelona are un lounge cu TV, unde vă puteți bucura de evenimente sportive pe ecran mare. De asemenea, există 2 computere cu acces la internet. Faimoasa La Pedrera a lui Gaudi se află la doar 5 minute de mers pe jos de hotel, iar emblematica Sagrada Família este la 2 km. Conexiunile de autobuz și de metrou din apropiere oferă acces direct la Plaça Catalunya, la centrul istoric al orașului și la stadionul Camp Nou al FC Barcelona. Hotelul oferă o parcare privată la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.