Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DERIN LUXURY HOTEL 3 *

de la
495 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.09.2024 - 05.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere



Hotelul Derin Luxury se află în Kemer, la 1 km de Kemer Marina și oferă piscină sezonieră, în aer liber, grădină și bar. Proprietatea este situată la 13 minute de mers pe jos de Moonlight Park & ​​Beach și la 8 km de orașul antic Phaselis. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit. Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Fiecare cameră a hotelului pune la dispoziție balcon. Unele unități de cazare ale Hotelului Derin Luxury au vedere la grădină. Fiecare cameră include baie privată cu duș. Toate unitățile de cazare sunt dotate cu aer condiționat și birou.

Hotelul Derin Luxury servește micul dejun à la carte.

Personalul de la recepție poate ajuta oaspeții cu informații despre zona din jur.

Aeroportul Antalya este la 41 km.

Acesta este locul preferat de turiștii din Kemer, conform comentariilor independente.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Piscina exterioara
camere de familie
Bar
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.